Ipl Behandeling

Ontharen

lpl is een ontharingsmethode en staat voor Intense Pulsed Light. De donkere kleurstof van de haren (melanine) zorgen ervoor dat de energie die vrijkomt bij een flits wordt omgezet in warmte. Wanneer dit een temperatuur heeft bereikt van 70 graden wordt het haarzakje beschadigd. Een haar groeit in 3 fases; de groeifase, de rustfase en de uitvalfase. Haarzakjes kunnen alleen worden vernietigd in de groeifase. Het is noodzakelijk om meerdere behandelingen te ondergaan voor het beste resultaat.

Resultaat

Tussen 10 a 14 dagen na de behandeling kunt u zien dat de beschadigde haarzakjes zullen uitvallen.Haarzakjes die tijdens de sessie vernietigd zijn komen nooit meer terug. Wel zijn er vaak slapende haarzakjes aanwezig onder de huid. Deze kunnen actief worden vanwege hormoonveranderingen of medicijngebruik. Het wordt daarom aangeraden om jaarlijks of 1 keer per 2 jaar een onderhoudsbehandeling te nemen.

Belangrijke weetjes

u moet uw huid 2 weken voor en 2 weken na de behandeling beschermen tegen de zon en de zonnebank vermijden. Tijdens het gebruik van antibiotica mag er geen behandeling worden uitgevoerd. Wel mag dit 2 weken na afloop van de kuur. U hoort de haren 1 dag voor de behandeling te scheren.Blonde, rode, grijze of witte haren kunnen niet worden behandeld. U mag deze behandeling niet ondergaan tijdens de zwangerschap.
Ontharen Prijslijst

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
Gesloten

Quick Links

Home
Behandelingen
Tarieven
Vergoedingen
Contact

Behandelingen

Ontharen
Gezichtsbehandeling 
Fillers
Manicure
Pedicure

Contacts

Adres

Pleinweg 22-D, 24A, 3083 EC Rotterdam

Bel ons

010 818 6802

Email

info@lafemm.nl